Εμφανώς χαρούμενος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος παραδέχθηκε την κακή εικόνα των «ερυθρόλευκων» τις τελευταίες δέκα ημέρες –συμπεριλαμβανομένης και της ήττας από τον Παναθηναϊκό- τονίζοντας ότι καμία ομάδα δεν ολοκληρώνει αήττητη τη σεζόν.

«Παίξαμε με ένστικτο και κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ. Αν χάναμε θα λέγαμε ότι το παλέψαμε. Δείξαμε αντίδραση. Φαινόταν ότι γύρισε η Φενέρ. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα σε μια δύσκολη έδρα και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Κακά τα ψέματα όλοι στενοχωρηθήκαμε, θέλαμε ένα παιχνίδι να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας με τον Παναθηναϊκό και εμάς. Κάναμε άσχημα παιχνίδια τις τελευταίες 10 μέρες. Είναι λογικό. Δεν δικαιολογώ κανέναν, αλλά είναι πραγματικότητα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει τρένο μέχρι το τέλος. Αντιδράσαμε και πήραμε μια νίκη».

Στη συνέχεια, είπε ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων»: «Η χρονιά είναι μεγάλη, πρέπει να βελτιωνόμαστε όλοι και να κοιτάμε τι κάνουμε λάθος. Μου αρέσει να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να βλέπω τι φταίει. Όλοι μαζί χάνουμε και κερδίζουμε ως ομάδα. Δεν μπορείς να πεις μεγάλα λόγια. Πριν 20 μέρες ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Σε οκτώ μέρες ξέφυγαν όλα. Όλα γυρίζουν. Το θέμα είναι να δουλεύεις, να πεισμώνεις και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Για το αν νιώθει κουρασμένος: «Νιώθω ότι πάντα δίνω το 100%. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλός ή χάνω λέι απ μόνος μου, φεύγω από το γήπεδο με την συνείδησή μου καθαρή. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σε κάθε παιχνίδι πολύ καλός. Πρέπει να έχεις διάρκεια. Η χρονιά είναι μεγάλη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μποντιρόγκα: «Η Ευρωλίγκα είναι πολύ δυνατή, θα υπάρξουν νέες εξελίξεις σύντομα»

Ζέρβας: «Το μόνο ερωτηματικό που έχει ο Ολυμπιακός ενόψει Βαλένθια είναι ο Νιλικίνα»

Πετρίδης: «Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα είδαμε τα δύο φετινά πρόσωπα του Παναθηναϊκού»

EuroLeague: Στο 98% για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός - Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού

Το εντυπωσιακό βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από το ματς με Ερυθρό Αστέρα και η αντίδραση Γιαννακόπουλου

Γιαννακόπουλος: «Θα ξαναγράψουμε ιστορία όπως με Ντέγιαν το 2002 και με Σλούκα το 2024»!

Ομιλία Αταμάν: «Ο Χουάντσο έπαιξε καταπληκτική άμυνα, καλή δουλειά φίλε»

Ρογκαβόπουλος: «Πιστεύουμε στην ομάδα και σε εμάς - Θα βρούμε έναν τρόπο και θα τα καταφέρουμε»

Μασιούλις: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φήμες, είναι τιμητικό που τους θέλουν μεγάλες ομάδες»

Ράιτ: «Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι συγκεντρωμένος στη Ζάλγκιρις»