Τέλος σε μία απίστευτη καριέρα έβαλε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος επί του Παναθηναϊκού προ ημερών, σε μία πορεία που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Ο Έλληνας ψηλός πρωταγωνιστούσε επί σειρά ετών τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημας, όντας ανάμεσα στους κορυφαίους σε διάφορες κατηγορίες. Πήρε το βάπτισμα του πυρός σε έναν αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της σεζόν 2002-03 από τον Λευτέρη Σούμποτιτς, και ακόμα αν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ηρακλή: εκείνο το ντεμπούτο πάντα θα αναπολείται.

Είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία με 3,380 πόντους, πρώτος σε εύστοχα δίποντα με 1,125, δεύτερος σε αγώνες με 364 συμμετοχές, δεύτερος σε αμυντικά ριμπάουντ με 1,030, δεύτερος σε συνολικά ριμπάουντ με 1,428, τρίτος σε επιθετικά ριμπάουντ με 398, τέταρτος σε εύστοχες βολές με 533, πέμπτος σε κλεψίματα με 179 και πέμπτος σε τρίποντα με 199.

Στο γενικότερο πλαίσιο βρίσκεται 3ος σε εύστοχα δίποντα στα χρονικά, 10ος σε αμυντικά ριμπάουντ, 10ος σε πόντους, 15ος σε συνολικούς αγώνες και 16ος στη λίστα με τα συνολικά ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube