Σοκ στον Πανιώνιο! Λίγες μέρες αφού επέλεξε την Ελλάδα για να χρηστεί διεθνής και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων, ο Γιον Πρίφτη υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενημέρωσε ότι ο 17χρονος αμυντικός θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και θα επιστρέψει το φθινόπωρο, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της «γαλανόλευκης». Τη φετινή περίοδο έπαιξε πέντε φορές για τη Super League 2 και τρεις για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιον Πρίφτη, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Ελλάδος Νέων Κ19.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανιωνίου βρίσκεται στο πλευρό του, του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους ακόμα πιο δυνατός»
, αναφέρουν οι «κυανέρυθροι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!