Ξέσπασμα Δημήτρη Πρίφτη μετά τη νίκη του Άρη με 100-79 επί του Κόροιβου. Ο τεχνικός των «κίτρινων» αφουγκράζεται ότι υπάρχει γκρίνια ακόμα και όταν πετυχαίνει κάτι καλό η ομάδα του και ανέφερε με νόημα: «βάλτε τίτλο ότι φταίω εγώ».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νίκη επί του Κοροίβου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, ήρθε εύκολα η νίκη στο τέλος. Συγχαρητήρια και στον Ντίνο για την δουλειά του στον Κόροιβο που είναι πάντα ανταγωνιστικός στα παιχνίδια του, σε όποιο γήπεδο και να αγωνίζονται. Εμείς τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, τόσο πνευματικά, όσο και τακτικά. Έχουμε τρεις μέρες για να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι.

Κάθε μέρα είναι ένα καινούργιο μάθημα. Εξαρτάται τι μάθημα θες να δεις μπροστά σου. Εγώ δεν λέω ότι όλα τα πράγματα τα κάνουμε τέλεια. Υπάρχουν μέρες που δεν κάνουμε πράγματα καλά, υπάρχουν και μέρες που τα κάνουμε καλά. Το μάθημα είναι ότι ξεχειλίζουμε από γκρίνια. Αυτό είναι το δικό μου μάθημα. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε τέλειοι, αλλά ακόμη και όταν κάνουμε κάτι υπάρχει η γκρίνια. Μαθήματα μπορούμε να βρούμε πολλά, ο καθένας έχει την δική του προσέγγιση».

-την γκρίνια που ανέφερε: «Είπα ήδη κάτι εκκωφαντικό δεν θέλω να επεκταθώ. Η ομάδα έχει πολλές δυσκολίες όλο το χρόνο, έχουν γίνει πολλές προσθαιφερέσεις για διάφορους λόγους, πολλοί τραυματισμοί. Αυτό έχει δυσκολέψει πολύ την χημεία και την δουλειά της ομάδας. Εμείς είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και ομοιογένεια και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις έτσι. Έχουμε κάνει καλές νίκες και έχουμε κάνει και άσχημες νίκες. Δυστυχώς όμως βλέπουμε τον πίνακα από την αρνητική πλευρά. Μιλάω γενικά από αυτό που αφουγκράζομαι από τους γύρω μου. Φτάσαμε στον τελικό, αφού περάσαμε την ΑΕΚ, ήταν μια σπουδαία νίκη, προσπαθήσαμε και παλέψαμε με τον Παναθηναϊκό... γιατί δεν πήραμε το κύπελλο; Πρέπει είμαστε και λίγο ρεαλιστές, δεν θέλω να μειώσω την ομάδα αλλά να κοιτάμε και την πραγματικότητα.

Κερδίσαμε την Στρασμπούργκ με 19 πόντους και μετά πιστεύαμε ότι η Στρασμπούργκ είναι μια μέτρια ομάδα. Το ότι δεν υπάρχει σταθερότητα, το ότι έχουν γίνει λάθος επιλογές,σίγουρα υπάρχουν και λάθος επιλογές και βάλτε τίτλο ότι σε όλα φταίει ο Πρίφτης. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο. ΠΧρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές κια να μην τα μηδενίζουμε όλα. Χρειάζεται και ψυχολογία, ο κόσμος έρχεται να μας στηρίξει και θέλουμε να συνεχίσει να έρχεται.

Προσπαθούμε κάθε μέρα στο γήπεδο και κάνουμε ότι μπορούμε σύμφωνα με το ταλέντο μου, το ταλέντο των παικτών, το ταλέντο όλων. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά κάποιες φορές τα καταφέρνουμε. Πολλές φορές καταντάμε μίζεροι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Άρης