Ο Άρης, μετά από δύο παρατάσεις, ηττήθηκε από την Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα με 99-97, στο αγώνα που άνοιξε την αυλαία για τα «Μαυροσκούφεια».

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του «Αυτοκράτορα», Δημήτρης Πρίφτης, μετά τη λήξη του αγώνα, και όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων», η ήττα αυτή τον πείραξε πολύ.

Ο 47χρονος τεχνικός, επίσης, απέφυγε να σχολιάσει το επεισόδιο με τον Έρικ Μπάκνερ, όταν ο Αμερικανός απέφυγε να δώσει το χέρι του στον Βασίλη Καββαδά την ώρα της αλλαγής, με τον Πρίφτη να τον στέλνει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά

«Το ότι οι νίκες και οι ήττες στα φιλικά παιχνίδια δεν μετράνε είναι σωστό, αλλά ταυτόχρονα είναι και λάθος. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις, που είναι αλήθεια ότι τα επίσημα μετράνε, σίγουρα, όμως, από τέτοια ματς βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Δεν σημαίνει ό,τι παίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει και πάρα πολύ. Μας πείραξε πάρα πολύ που χάσαμε σήμερα και έτσι πρέπει να είναι. Γιατί αυτή την αντίδραση που θα χρειαστούμε μέσα στην κανονική διάρκεια σε τέτοιες βραδιές, καλούμαστε να την διαχειριστούμε και τώρα. Δεν είχαμε καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε έχοντας στο μυαλό μας στην επίθεση, καμία σκληρότητα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε λίγο σε αυτό. Πιστεύω ότι μας δυσκολεύει πάρα πολύ το ότι δεν έχουμε τα τεσσάρια και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με σχήματα που τα έχουμε κάνει ελάχιστα στην προπόνηση. Αλλά αυτό είναι δικαιολογία. Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούμε έτσι. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και μέσα από την αμυντική βάση να μπορούμε να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια.

Η Γκαζιαντέπ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα που στηρίζεται στο τρίποντο. Έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού. Όταν έχει καλά ποσοστά, είναι ικανή να σε σκοτώσει. Είχαμε κακή ατομική άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε μαχητικό πνεύμα ειδικά στα ριμπάουντ. Είναι και θέμα μέρας και κούρασης... Δεν μπορώ να το προσδιορίσω συγκεκριμένα και εγώ το ψάχνω.

Είναι ένα θέμα δικό μας, δεν έχω να πω κάτι για τον Μπάκνερ. Με την νοοτροπία των παιδιών δεν έχω θέμα. Με την αφομοίωση κάποιων πραγμάτων που ζητάω είναι σαφές ότι έχουμε πρόβλημα. Χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά. Είναι σαφές ότι είμαστε σε μια περίοδο γνωριμίας και δυστυχώς δεν είμαστε και όλοι. Αυτό λίγο στην συνοχή της ομάδας δημιουργεί πρόβλημα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την συνεργασία μας. Έχουμε πολλή δουλειά ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε. Ο Σανικίντζε θα έρθει κατευθείαν στην Βενετία
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»

Το ξεχωριστό τετ-α-τετ της κυρίας Χάιδως με τον διαιτητή Τηγάνη στο Ιβανώφειο

Τρινκιέρι για το ιστορικό ξεκίνημα ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσουν οι αριθμοί - Είμαι χαρούμενος, αλλά αυτό δεν είναι τίτλος»

Τα highlights από την ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ επί των Vikos Φalcons

Stoiximan GBL: Ιστορικό 6/6 για ΠΑΟΚ, «τρένο» ο Άρης, παραπαίει ο Προμηθέας

Συνέτριψε τους Φalcons στο Παλατάκι και έγραψε ιστορία με το 6/6 ο πυραυλοκίνητος ΠΑΟΚ!

Χωρίς τον Κέντρικ Ναν με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Πάει στο Κατάρ για την έκδοση διαβατηρίου!

TAGS: Άρης