Αυστηρή και ιδιαίτερη «επίπονη» για τον Άρη θεωρεί ο Δημήτρης Πρίφτης την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και 35.800 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ για τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στα υπόλοιπα ματς των play offs.

«Η είσοδός μας στην ημιτελική σειρά των play offs συμπίπτει με μία τιμωρία η οποία είναι εξοντωτική τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Είναι μία απόφαση η οποία μας αφαιρεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο τέλος της σεζόν, αφού θα δώσουμε όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες σε άδειο γήπεδο», δήλωσε ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε:

«Με δεδομένα και τα προβλήματα απουσιών που έχουμε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Άσχετα με όλες αυτές τις δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη σειρά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει και ποιότητα και βάθος και βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

TAGS: Άρης