Σφοδρή επίθεση κατά της διαιτησίας έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ (85-91) στον δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, όπου ο ίδιος αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στο τρίτο δεκάλεπτο.

«Για την διαιτησία έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί. Αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από το ότι μπορεί να λένε ότι είμαι γραφικός ή ότι γκρινιάζω, ας κρυφτούν… Ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η Ομοσπονδία. Δεν έχω να πω κάτι. Ό,τι είχα να πω το είπα, έχω τελειώσει», τόνισε και πρόσθεσε: «Μη συζητάμε επιμέρους φάσεις… Τι να πω; Αν ξεκόλλησε ο σβέρκος του Καββαδά από την αγκωνιά; Ότι ο Κάμινγκς έσπασε τα πλευρά του;».

Για τον αγώνα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Συγνώμη που δεν ήμουν μαζί τους σχεδόν στο μισό παιχνίδι. Ό,τι κάνω εδώ και τρία χρόνια το κάνω με όλη μου την ψυχή, χωρίς να σκέφτομαι την επόμενη στιγμή. Το ίδιο και οι παίκτες. Ειδικά στο τέλος της χρονιάς όλοι κάνουν το ίδιο, εδώ και τρία χρόνια».

Όσο για το αν θέλει να πει κάτι ως άνθρωπος κι όχι ως προπονητής (ίσως επειδή ίσως να ήταν το τελευταίο του ματς στο Nick Galis Hall) τόνισε: «Δεν είναι ώρα ακόμα, αν και το έχω απαντήσει αυτό. Τρία χρόνια ό,τι κάνω εδώ, το κάνω με όλη μου την ψυχή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν

TAGS: Άρης