Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως αν δεν υπάρξει βελτίωση, δεν θα είναι καλά τα πράγματα για την ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

«Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αμυντικά και επιθετικά. Το κυριότερο ήταν το κομμάτι της έντασης και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα και την παθητικότητά μας. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά υπήρχε μια μεγάλη διαφορά που ήταν δύσκολο να καλυφθεί. Είναι πρόβλημα η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον τελικό του Σαββάτου, που είναι ένα παιχνίδι ίδιων απαιτήσεων. Με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μέρος δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να το αλλάξουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρίνων».

Ο Τζαμόν Γκόρντον από τη δική του πλευρά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, αλλά πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και να κάνουμε ό,τι μας ζητεί ο προπονητής μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν

TAGS: Άρης