Ο Δημήτρης Πρίφτης ελπίζει ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών του Άρη (μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα) να λειτουργήσει ευεργετικά στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ το Σάββατο.

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο και εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι το οποίο καθορίζει την πρόκριση σε τελικό διοργάνωσης κι αυτό τα λέει όλα για τη σημασία και τη δυναμική του. Αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ πριν από μία εβδομάδα και σαφώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα «μυστικά» μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτός ο αγώνας θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον προηγούμενο», τόνισε ο προπονητής των «κίτρινων».

«Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεγάλο κίνητρο και καλούμαστε να βγάλουμε τον εγωισμό μας στο παρκέ. Δεν πρέπει να αγχωθούμε από τη σημασία του παιχνιδιού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να διορθώσουμε αρκετά σημεία σε σχέση με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε πιο σωστές επιλογές στην επίθεση, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν