Έτοιμος να ενεργοποιήσει μεταγραφική «βόμβα» είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου «χτύπησαν» την πόρτα του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον 30χρονο Σέρβο να απαντά θετικά!

Οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνήσει ξανά το προηγούμενο διάστημα, όμως οι συζητήσεις δεν είχαν καταλήξει κάπου αφού τόσο τα οικονομικά δεδομένα της Αλ Ιτιχάντ όσο και του παίκτη, ήταν απαγορευτικά. Όσον αφορά τους όρους της μεταγραφής, τα σερβικά μέσα μιλούν για δανεισμό και στη συνέχεια υπό προϋποθέσεις και αγορά.

Παρόλα αυτά, η αγάπη του ίδιου του Πρίγιοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο υποστηρίζει από μικρός, όσο και το κίνητρο του Champions League στο οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρίσκεται την νέα σεζόν, δείχνουν ότι οριστικοποιούν το deal.

Ταυτόχρονα, ο Σέρβος αμυντικός της Λεβερκούζεν Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ήρθε και αυτός με την σειρά του σε συμφωνία με τον σύλλογο, αφού αν και γεννήθηκε στη Βιέννη, η επιθυμία του να αγωνιστεί στην χώρα καταγωγής του είναι τεράστια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.