Έτοιμος να επιβραβεύσει με ένα γερό πριμ τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εφόσον κάνουν το «3 στα 3» με Παναθηναϊκό (0-1), Μπενφίκα (1-0) και ΠΑΟΚ, παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σκοπεύει να δώσει το μεγαλύτερο πριμ που έχει δοθεί ποτέ σε ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που εκείνοι κάνουν το… καθήκον τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Γιάννης Βρέντζος έχει ενημερώσει τους παίκτες των Πειραιωτών πως αν επικρατήσουν του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πάρουν ένα ποσό που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για ένα ακόμη «κίνητρο» για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν και για τους εαυτούς τους να κερδίσουν την ομάδα του Χουμπ Στέφενς και να αποδείξουν πως εκείνοι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν για άλλο αποτέλεσμα πέρα από εκείνο της νίκης και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να κλείσουν επιτυχημένα την τριάδα των δύσκολων αγώνων πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ουσιαστικά η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας ξεκινάει από σήμερα το πρωί, όταν και θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να προπονηθούν. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα μιλήσει στους παίκτες του μετά το χθεσινό ρεπό, ζητώντας τους να ξεχάσουν την νίκη επί της Μπενφίκα και να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Μασάντο, ο Βάις και ο Τσόρι, όπως και ο Τόρες που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες να προπονείται κανονικά.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπενίτεθ: «Πάντα νιώθεις απογοητευμένος μετά από έναν αποκλεισμό - Να αντιδράσουμε στο ματς με την ΑΕΛ Novibet»

«Πάσα, πάσα, σέντρα και δεν ντριπλάρει κανείς»: Το σχόλιο του Καστίγιο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά

Παγκάκης: «Θα τα δώσει όλα ως το τέλος ο Παναθηναϊκός - Το δίλημμα Μπενίτεθ για την 11αδα»

Κετσετζόγλου: Προσέγγιση όπως στο α’ μέρος στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, ξεκινάει απ' το Χ το ματς-Το δίλημμα του Νίκολιτς

Τσανάκας: «Έξι λόγοι για την αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Τα σενάρια για το “10” με ΑΕΚ και η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου-Η προσμονή του κόσμου για τον ΠΑΟΚ»

Κεντζιόρα: «Το μυστικό μας είναι η σκληρή δουλειά - Να είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που πρέπει με ΑΕΚ»

Κωνσταντινίδης: «Η ομοιογένεια μάς δίνει πλεονέκτημα» - Τι είπε για τις απουσίες του ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ Novibet: Must-win παιχνίδι για τους «πράσινους» στη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τιτανομαχία «δικεφάλων» στην Τούμπα