Την περασμένη σεζόν, η Χαλ είχε υποστεί έναν ιστορικό διασυρμό αφού είχε ηττηθεί με το εξευτελιστικό 8-0 στην έδρα της Γουίγκαν! Οι αντιδράσεις από τους οπαδούς ήταν τεράστιες και λογικό, ωστόσο οι «τίγρεις» φρόντισαν να πάρουν φέτος το αίμα τους πίσω.
Το βράδυ της Τετάρτης, η Γουίγκαν φιλοξένησε την Χαλ στο γήπεδό της, αλλά το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό! Η Χαλ με μια τρομερή ποδοσφαιρική παράσταση πήρε μια προσωπική ρεβάνς, επικράτησε με 5-0 και πήρε την εκδίκησή της!
Αυτά τα 13 γκολ (8-0 πέρυσι και 0-5 φέτος) που μπήκαν σε δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς δύο συγκεκριμένων ομάδων είναι μια επίδοση ρεκόρ. Τελευταία φορά που μπήκαν περισσότερα σε αντίστοιχη περίπτωση στην Αγγλία αλλά τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά ήταν πριν από σχεδόν 100 χρόνια. Τη σεζόν 1928/29 η Λέστερ είχε ταπεινώσει με 10-0 την Πόρτσμουθ, αλλά μία χρονιά μετά η Πόρτσμουθ πήρε εκδίκηση και επικράτησε με 5-0!