Σε φάση απόλυτης συγκέντρωσης μπαίνει η Κηφισιά ενόψει των playouts της Stoiximan Super League, με τον πρόεδρό της, Χρήστο Πρίτσα, να δίνει το στίγμα.

Μετά την κλήρωση, στάθηκε στο γεγονός ότι το πρόγραμμα δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο, πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, τονίζοντας πως όλα κρίνονται στο γήπεδο. Όπως ανέφερε, το μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με υψηλό κίνητρο για όλες τις ομάδες.

Ξεκαθάρισε πως η Κηφισιά θα προσεγγίσει τα παιχνίδια σαν να ξεκινά από την τελευταία θέση, αντιμετωπίζοντας κάθε ματς ως «τελικό». Παράλληλα, απέρριψε κάθε αίσθηση ασφάλειας, παρά τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μόνο ψυχολογικό είναι το θέμα του προγράμματος, τίποτε άλλο. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Όσον αφορά το δικό μας γκρουπ, θα είναι ένα πολύ απαιτητικό μίνι πρωτάθλημα, δέκα αγώνων με πολύ υψηλό κίνητρο. Είναι δέκα τελικοί. Εμείς ως Κηφισιά θα παίξουμε από το πρώτο παιχνίδι σαν αν είμαστε στην τελευταία θέση του γκρουπ, σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από την αρχή».

Σε ερώτηση για το αν η Κηφισιά αισθάνεται ασφάλεια λόγω του +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, απάντησε:

«Στο ποδόσφαιρο ουδείς αισθάνεται ασφάλεια, είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα που κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο παιχνίδι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!