Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του Παναιτωλικού, έστειλε ο Χρήστος Πρίτσας. Ο ιδιοκτήτης της Κηφισιάς, πριν το ματς των δύο ομάδων, τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα του που βρίσκεται σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο και ευχήθηκε τα καλύτερα στους Αγρινιώτες για το μέλλον.

«Εκ μέρους της ΠΑΕ Κηφισιά θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τον Παναιτωλικό για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας. Ένας αιώνας γεμάτος αγώνες, αξίες και συνεχή προσφορά στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία του Αγρινίου.

Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, σε μία φανταστική ατμόσφαιρα, λαμβάνοντας μέρος στο σημερινό παιχνίδι και να τιμούμε έναν ιστορικό σύλλογο, ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος του και τη σημαντική διαδρομή που έχει διαγράψει τον τελευταίο αιώνα στον ελληνικό αθλητισμό.

Ευχόμαστε ο Παναιτωλικός να συνεχίσει την πορεία του με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και ένα λαμπρό μέλλον, όπως του αξίζει και του αρμόζει»
, ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube