Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Πάμπλο Πριχιόνι μετά τη βαριά ήττα της Μπασκόνια από την Γκραν Κανάρια, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη και λέγοντας πως θέλει μία ομάδα να παίζει με… καρύδια και παράλληλα με μυαλό.

«Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα, ενώ στο δεύτερο καταφέραμε να επανέλθουμε και να επιστρέψουμε στο ματς. Στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και εμείς δεν είχαμε καμία αποφασιστικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε στα αποδυτήρια και δεν βγήκαμε να αγωνιστούμε», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός κόουτς και πρόσθεσε:

«Εάν δεν παίξεις σε αυτή την έδρα, θα χάσεις με 20 πόντους. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά, ο κύριος υπαίτιος είμαι εγώ, γιατί μάλλον δεν το πέρασα σωστά στους παίκτες. Θα πρέπει να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος προπονητής μέρα με τη μέρα, για να γίνει καλύτερη και η ομάδα. Εάν δεν παίζεις με… καρύδια και μυαλό, με αυτό τον συνδυασμό δηλαδή, δεν θα κάνεις τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube