Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ρομπέρτο Περέιρα της Γιουβέντους, με την Νάπολι να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της.

Οι δύο πλευρές είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Δημοσίευμα της «gazzettaworld» υποστηρίζει ότι η «γηραιά κυρία» έχει κάνει δεκτή πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ των Ναπολιτάνων, αφού ο παίκτης δεν αποτελεί βασική επιλογή του Αλέγκρι.

Ο ποδοσφαιριστής των «Μπιανκονέρι» αναζητά μια ομάδα που θα του εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη βασική εντεκάδα και ο σύλλογος του ιταλικού νότου του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Τις δύο τελευταίες ο 25χρονος μέσος πραγματοποίησε 68 συμμετοχές με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Αν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή των «παρτενοπέι» φέτος, καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει επισημοποιήσει ήδη την αγορά του Μαξ Τονέλι από την Έμπολι.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube