Με ένα τιτίβισμα η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία «ο κύκλος των χαμένων ποιητών» με την φράση «oh captain, my captain» προαναγγέλλοντας έτσι την επίσημη ανακοίνωση της νέας συνεργασίας του V Span.

Θυμίζουμε ότι σαν σήμερα είχε ανακοινωθεί η υπογραφή του πρώτου συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής