Σημαντικό τεστ εν όψει Άγιαξ για τον ΠΑΟΚ. Μία ημέρα μετά την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στις 16:00 (Novasports 2, ΕΡΤ3, www.sport-fm.gr) την Τβέντε στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον κορμό της ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του στο πρώτο επίσημο ματς που πλέον απέχει δέκα ημέρες. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λέοβατς αριστερά και Λέο Μάτος δεξιά, ενώ οι Τζαβέλλας-Κρέσπο θα είναι στο κέντρο της άμυνας.

Τσίμιροτ, Σακχόφ και Χαρίσης είναι μια πιθανή τριάδα για το κέντρο. Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης θα είναι στην επίθεση. Παράλληλα, υπάρχουν πιθανότητες να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Μπίσεσβαρ. Υπενθυμίζεται ότι πριν το ματς με τον Άγιαξ υπάρχει και το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού (21/07) στην Τούμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.