Η Αίγυπτος πήρε την ρεβάνς από την Σενεγάλη για τον χαμένο τίτλο του Africa Cup Of Nations, επικρατώντας με 1-0 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αυτογκόλ που πέτυχε ο Σαλιού Σις μετά από προσπάθεια του Σαλάχ.

Το ματς:

Από πολύ νωρίς βρέθηκε μπροστά στο σκορ η Αίγυπτος, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πιάνει ένα σουτ η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στο σώμα του Σαλιού Σις για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0 της Αιγύπτου.

Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι με του γηπεδούχους να είναι πιο επιθετική, ενώ η Σενεγάλη είχε μόνο μια ευκαιρία για σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 14ο λεπτό του αγώνα μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Ντιαλό να αποχωρεί και την θέση του να παίρνει ο Αμπού Σισέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σενεγάλη ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι του αγώνα, με τον Σαντιό Μανέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 50’, μετά από κακό σουτ, που κατέληξε άουτ.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού αν και η Σενεγαλέζοι ήταν αυτοί που εξακολουθούσαν να πιέζουν στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα

Στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών της Αφρικής η Γκάνα υποδέχτηκε την Νιγηρία, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Αναλυτικά τα παιχνίδια :

Κονγκό-Μαρόκο 1-1

Καμερούν-Αλγερία 0-1

Μάλι-Τυνησία 0-1

Αίγυπτος-Σενεγάλη 1-0

Γκάνα-Νιγηρία 0-0

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»