Η Βόλφσμπουργκ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 13ο λεπτό, άνοιξε το σκορ. Μια ωραία προσπάθεια του Μάλι από αριστερά και η παράλληλη σέντρα, έφεραν τον Στέφεν να κάνει την προβολή, τον Κρόνχολμ να αποκρούει ασθενώς και από κοντά ο Οριτζί (που είχε να σκοράρει από την 21η αγωνιστική) έκανε το 1-0. Παρά τον αιφνιδιασμό ωστόσο, η Χολστάιν είχε την απάντηση.

Στο 34’ σε μια εξαιρετικά χτισμένη αντεπίθεση, ο Κινσόμπι πέρασε κάθετα στον Ντρέξλερ που πάνω στην τελική γραμμή από αριστερά πέρασε δύο παίκτες και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σίντλερ που από κοντινή απόσταση με το αριστερό ισοφάρισε σε 1-1. Η Βόλφσμπουργκ ξαναπήρε προβάδισμα αφού εκμεταλλεύτηκε στο 40’ την λανθασμένη απόκρουση της άμυνας της Χολστάιν έκανε με δεξί «κεραυνό» το 2-1. Ο ίδιος παίκτης είδε τον Κρόνχολμ με εντυπωσιακή επέμβαση να του στερεί ένα ακόμα γκολ στο 42’.

Στο 56’ ο Ορίτζι με εκπληκτική ενέργεια χόρεψε δύο παίκτες της Χολστάιν και έβγαλε έτοιμο γκολ στον Μάλι που απέφυγε τον Κρόνχολμ και σε άδεια εστία έκανε το 3-1. Από εκεί και μετά η 3η της Τσβάιτε Λίγκα βγήκε μπροστά και προσπάθησε να φτάσει στη μείωση του σκορ. Στο 82’ ο Ντουκς έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2, όπως και ο Σέιντελ στο 84’. Έτσι η Βόλφσμπουργκ πήρε το προβάδισμα για την παραμονή ενόψει της ρεβάνς της Δευτέρας.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube