Την περίπτωση του Χόλις Τόμπσον φαίνεται πως έχουν προκρίνει οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» για την θέση στο 2-3.

Μπορεί αρχικά αυτός που φάνταζε ως φαβορί να ήταν ο Τζάρελ Έντι, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία, ωστόσο όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, προβάδισμα φαίνεται να έχει αποκτήσει αυτή την ώρα ο Χόλις Τόμπσον.

Η στάση αναμονής που ακολούθησαν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στις διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο φόργουορντ έχει προκαλέσει την πτώση των αποδοχών του πρώην παίκτη των Νιου Όρλεαν Πέλικανς, με τις δύο πλευρές αυτή την ώρα να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία σε ενα ποσό αρκετά κάτω απο τις 800 χιλιάδες που αξιωνε αρχικά ο παίκτης.

Η συγκεκριμένη ιστορία μάλιστα δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε σίριαλ καθώς οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν εντός των επόμενων δύο-τριών ημερών. Αυτή τη στιγμή λοιπόν μικρό προβάδισμα έχει ο Τομπσον, χωρίς να αποκλειεται πάντως η περίπτωση του Εντι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής