Συνεχίζεται η ατυχία με τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκού. Λίγες μέρες μετά το «σοκ» με τον Λουτσιάνο, προέκυψε νέο πρόβλημα, αυτή την φορά με τον Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός φορ αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο παίκτης του Μαρίνου Ουζουνίδη τα… έβαλε με την τύχη του μετά την αναγκαστική αντικατάστασή του από τον Χατζηγιοβάνη, καθώς αφού πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου κλώτσησε απ’ τα νεύρα του δύο παγούρια που υπήρχαν μπροστά από τον «πράσινο» πάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου