Με πολλά άσχημα νέα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Την ώρα, λοιπόν, που οι Μολέδο-Βιγιαφάνιες θα μείνουν εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες (χάνοντας ουσιαστικά σχεδόν όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία), ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί κι άλλο πρόβλημα.

Κι αυτό γιατί ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με ενοχλήσεις στο γόνατο. Κάτι που σημαίνει πως την Πέμπτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να ξεκαθαρίσει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και να φανεί αν -και πόσο- θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο αρχηγός του τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Κορωπί βρέθηκαν και οι Χουλτ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου που είχαν πάρει έξτρα άδεια και υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»