Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Άρη, ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων, που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης», με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!

Σαββόπουλος: «Έχει κρατήσει ζωντανό τον Άρη ο Αθανασιάδης - Σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Και μόνο που ο Μεντιλίμπαρ είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος κάτι σημαίνει»

Στο Μουσείο του Ολυμπιακού ο Καστίγιο με τις κόρες του!

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζαφείρης τελειοποιεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας - Ακόμη δεν βλέπουμε τον κανονικό ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρα στο μυαλό του Μπενίτεθ το ματς με τη Μπέτις - Δεν ήθελε να χαλάσει τίποτα από ό,τι έχει σχεδιάσει»

TAGS: Άρης