Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο στο «Καυταντζόγλειο». Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ταλαιπωρείται από ήπια διάταση στους αριστερούς προσαγωγούς και στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο επειδή το παιχνίδι με το «Γηραιό» πλησιάζει, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ σε φουλ ρυθμούς έχει μπει πλέον ο Μιχάλης Μπακάκης, που ιατρικά είναι 100% έτοιμος αλλά θα πρέπει να φτάσει στο επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης της υπόλοιπης ομάδας για να μπει στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο τελευταίος θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο, με πιθανότερο σενάριο να παραμείνει. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι από νωρίς το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για το κρίσιμο ραντεβού.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.