Εκτός των επόμενων προπονήσεων της ΑΕΚ τίθεται ο Ζίγκα Λάτσι.

Όπως έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Σλοβένος αμυντικός, οι ενοχλήσεις που ένιωθε το τελευταίο διάστημα οφείλονται σε οστικό οίδημα κνήμης (λόγω του οποίου ξεκίνησε ήδη θεραπεία).

Αντίθετα, ο Ενομπακάρε ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε σήμερα σε μέρος της προπόνησης, ενώ για πρώτη φορά γυμνάστηκε με τα κιτρινόμαυρα ο Λιβάι Γκαρσία.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.