Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Δημήτρης Στάμου προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ηρακλή.

Ο ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα αφού αποχώρησε όταν δέχτηκε χτύπημα στο δεξί πόδι.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας και ασχολήθηκαν κυρίως με ασκήσεις ταχυδύναμης και ειδικής αντοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίκη στον ΣΚΑΪ: Και πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου στο στοιχηματικό κύκλωμα

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα