Στον Παναθηναϊκό θεωρούν αρκετά σημαντικό το ζήτημα των λύσεων συμβολαίων παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο προβλήματα και αυτά είναι για τις περιπτώσεις των Βέμερ και Ατζαγκούν.

Από τη μία ο Γερμανός, δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιο του, ενώ ο Ατζαγκούν δεν σκοπεύει να αποχωρήσει αν δεν πάρει σημαντική αποζημίωση. Αυτό όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δημιουργεί ζήτημα στους «πράσινους» που θέλουν να τελειώνουν με αυτή την ιστορία.

Όσον αφορά τον Σάντσεθ τώρα, γίνονται βήματα προόδου, με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθημένος να προσφέρει στον Ισπανό τα μισά από τις απολαβές της επόμενης περιόδου για να αποχωρήσει. Λύση, πιο δύσκολη από του Σάντσεθ, είναι πιθανό να βρεθεί και με την περίπτωση του Εσιέν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»