Η «κακοδαιμονία» στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και θα απουσιάσει σίγουρα από την τελευταία αγωνιστική των «16» της Ευρωλίγκας τη Μεγάλη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ υπέστη κάκωση στο δεξί ισχίο και ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Νίζνι για προληπτικούς λόγους, ενώ υπάρχει η βεβαιότητα στο στρατόπεδο της ομάδας πως θα είναι πανέτοιμος για τη μάχη των προημιτελικών της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέτγουεϊ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αναμένεται να επιστρέψει απέναντι στους Ρώσους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπόλντγουιν: «Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό γύριζα σπίτι μετά τους αγώνες και έκλαιγα»

Ντόρσεϊ: «Ο κόουτς μού έδωσε… μακρύτερο λουρί - Ζω για τα μεγάλα σουτ, όταν βρω ρυθμό δεν πρόκειται να αστοχήσω»!

Ζέρβας: «Τεράστια ευκαιρία φέτος για τον Ολυμπιακό - Πάει πλήρης στο Final Four»

Ο αριθμός των οπαδών που θα έχει κάθε ομάδα στο Final Four της Αθήνας

Η «Τροία» του Λαρεντζάκη, τα «ρέστα» του Πίτερς και το «ΟΛΥ» του Χολ!

Η Αθήνα σε συναγερμό για το Final Four - Το πλήρες επιχειρησιακό πλάνο της ΕΛ.ΑΣ.

Ολυμπιακός: Οι παίκτες λένε τη λέξη που τους έρχεται στο μυαλό εν όψει Final 4 - Ποιος είπε… «4ο»

Τούρκογλου: «Ο κόσμος θα είναι το μοναδικό πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να επιβληθεί μπασκετικά της Φενέρ»

Μοντέρο: «Το πιστεύαμε και μετά το 0-2-Ο Παναθηναϊκός φοβόταν μετά το Game 3»

Γιασικεβίτσιους ενόψει Ολυμπιακού: «Να πάμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα στην Αθήνα»