Απόντες από την προπόνηση του Άρη την Πέμπτη ήταν οι Ανδρέας Τάτος και Νταβίντ Αγκάνθο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ισπανός επιθετικός υποβάλλεται τις τελευταίες ημέρες σε θεραπεία.

Παρόλα αυτά ο Ανδρέας Τάτος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή το ερχόμενο Σάββατο. Αντίθετα, ο Αγκάνθο εκτός του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ο Ρούμπεν Πουλίδο, ενώ όπως έγινε γνωστό μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης