Απογοητευμένος από την μέχρι τώρα παρουσία του Σεμπά φαίνεται πως είναι ο Μάρκο Σίλβα, που βλέπει το «πουλέν» του από την Εστορίλ να μην έχει αποδώσει όσα θα ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» η παραμονή του Σεμπά μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται, παρά το γεγονός πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, αφού ο παίκτης δεν έχει πείσει με την απόδοση του.

Ο Σεμπά έχει πετύχει μόλις 3 γκολ σε 30 συμμετοχές, στοιχείο που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που υπήρχαν για τον παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»