Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/05, 22:00).

Στο πλάι των «βιόλα» αναμένεται να βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρόκο Κομίσο. Ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος θα δείξει με την παρουσία του την έμπρακτη στήριξή του προς τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο και τους ποδοσφαιριστές του, φτάνοντας σήμερα (28/05) στην Αθήνα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο άγχος αλλά και τον ενθουσιασμό των «βιόλα» για την αναμέτρηση, αλλά και για το ότι θα ήθελε να αφιερώσει τη νίκη, αν αυτή έρθει, στον Τζο Μπαρόνε, τον CEO της Φιορεντίνα που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε όλοι άγχος. Πέρυσι ξέρουμε πώς τελείωσε και φέτος θέλουμε να τα πάμε καλύτερα. Θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Φλωρεντία γιατί το αξίζει αυτή η πόλη.

Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα. Θα πρέπει να υποφέρουμε, αλλά είναι ωραίο όταν υποφέρεις και μετά νικάς. Θα ήταν ωραίο να νικήσουμε, ειδικά για τον Τζο, ας δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ, καν'το ξανά, όπως το… 1977: Το θαύμα που κυνηγά με οδηγό το παρελθόν στη ρεβάνς με την Ράγιο Βαγεκάνο

Football Meets Data: Ελάχιστες οι πιθανότητες πρόκρισης για την ΑΕΚ

Ζήκος: «Η ΑΕΚ ή θα κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή ή θα αποκλειστεί οριακά»

Παλαθόν: «Δεν κάναμε τον τέλειο αγώνα, όμως τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή»

«Σκληρό μάθημα για την ΑΕΚ, πλήρωσε τα λάθη και την αστοχία»: Το σχόλιο Μαραθιανού μετά την ήττα της Ένωσης στο Βαγέκας

Ζίνι: «Ήταν πιο αποτελεσματική η Ράγιο

Σκούπα των γηπεδούχων στα πρώτα ματς, όλοι πήραν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στους «4» - Ούτε γκολ οι φιλοξενούμενοι!

Πέρεθ: «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στη Μαδρίτη

Νίκολιτς: «Να βρω τον λόγο που μας εγκατέλειψε η τύχη γιατί δεν αξίζαμε αυτό το σκορ - Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Μαρίν»