Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Κρουζέιρο για τον Μπρούνο Βιάνα, όπως επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα «GloboEsporte.com» ο Ζιλβάν Ταβάρες.

Ο πρόεδρος της «Ραπόσα» δήλωσε πως ο 21χρονος σέντερ μπακ αναμένεται την Τρίτη (30/8) να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου την επόμενη ημέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

«Μας ήρθε μία πρόταση για τον παίκτη. Σήμερα, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να κλείσει η μεταγραφή. Θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Κρουζέιρο, Ζιλβάν Ταβάρες, ο οποίος δεν ανάφερε ούτε το ποσό της μεταγραφής, ούτε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Βιάνα.

Πάντως, σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τις δύο ομάδες τελικά να τα βρίσκουν κάπου στο 50%, ενώ στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βιάνα θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube