Σε μία δήλωση που πιθανότατα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κίνηση τακτικής σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο προχώρησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ραμίρεθ, λέγοντας πως πρόθεση των Ισπανών είναι «να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν από αυτόν» χωρίς δεν διευκρινίζει αν αναφέρεται καθαρά στο αγωνιστικό ή στο μεταγραφικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Marca GC και σε ερώτηση σχετικά με το ότι ο Αραούχο αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου της ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Αραούχο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στο ρόστερ μας. Είναι περιουσιακό μας στοιχείο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτόν».

Αυτή είναι η ακριβής απόδοση της δήλωσης του Μιγκέλ Ραμίρεζ στο Radio Marca, την οποία ακούσαμε και σας μεταφέρουμε επί λέξει.

Στην ιστοσελίδα της MARCA η συγκεκριμένη δήλωση γράφτηκε ως εξής:

Ερώτηση: Θα υπάρχει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ;

Πρόεδρος Λας Πάλμας: Αρχικά όχι.

Ερ.: Ο Αραούχο θα μείνει;

Πρόεδ. Λ.Π :
Έχουμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή όπως ο Σέρχιο Αραούχο, αποτελεί δικό μας περιουσιακό στοιχείο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

TAGS: A.E.K.