Η «μάχη» της La Liga μαίνεται, με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να ισοβαθμούν στην κορυφή μετά τους… περιπάτους απέναντι σε Οσασούνα και Λα Κορούνια αντίστοιχα.

Πάντως μπορεί να απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος (για την Ρεάλ πέντε), όμως όλοι στην Ισπανία ασχολούνται με την τελευταία αγωνιστική και το ματς της Μάλαγα με την Ρεάλ!

Η Μάλαγα, την οποία ως γνωστόν προπονεί ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, Μίτσελ, θα υποδεχτεί τους «μερένχες» στο «La Rosaleda» την 38η αγωνιστική, όντας βαθμολογικά αδιάφορη.

Χθες, μετά την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Οσασούνα, ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως η ομάδα από την Ανδαλουσία μπορεί να… κόψει βαθμούς από τη «βασίλισσα» και αποκρίθηκε πως «αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήτανε πατίνι», δείχνοντας πως δεν… πολυπιστεύει στην έκπληξη.

Αυτή η δήλωση φαίνεται πως εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας, σεΐχη Αμπντουλάχ Αλ Τανί, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Με την βοήθεια του Αλλάχ, θα νικήσουμε την Ρεάλ. Όμως τα Καταλανικά αποβράσματα δεν θα πάρουν… μυρωδιά από τον τίτλο μετά τα ψέματα για τον Μίτσελ»!

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δήλωσαν πως «θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στο περιεχόμενο του tweet, καθώς πιστεύουμε πως παραβιάζει τις αρχές της ηθικής και της νομιμότητας που διοικούν το άθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube