Φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν τη Μίλαν να προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμη σημαντικού ονόματος το καλοκαίρι, μετά τους Λούκας Πακετά και Κρίστοφ Πιόντεκ. Ο πρόεδρος Σκαρόνι επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες, με την προϋπόθεση να μην υπάρξουν προβλήματα με το Financial Fair Play.

Τις μεταγραφές των Πακετά και Πιόντεκ χρηματοδότησε η "Elliott Management" και ο Σκαρόνι ελπίζει στην πραγματοποίηση μίας τρίτης σημαντικής αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Όταν συναντώ έναν φίλο της ομάδας και μου λέει ‘Πρόεδρε, γιατί δεν αγοράζεις κι άλλο μεγάλο όνομα;’, εγώ απαντώ, ‘φυσικά και θα πάρουμε, αν μας το επιτρέψει το FFP’. Τους εξηγώ επίσης τον μηχανισμό που μας επιτρέπει να αγοράζουμε παίκτες. Οι μεταγραφές γίνονται μόνο με πόρους που προέρχονται από τα κέρδη των συλλόγων», δήλωσε ο Σκαρόνι, ενώ συνέχισε την τοποθέτησή του, αναφερόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδη.

«Έχουμε έναν διευθύνοντα σύμβουλο διεθνούς βεληνεκούς, τον Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος στην Αγγλία οδήγησε την Άρσεναλ με επιτυχία και στις ΗΠΑ υπήρξε αναπληρωτής επίτροπος του πρωταθλήματος (MLS). Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες μεταξύ μας. Εκείνος διαχειρίζεται τον σύλλογο και την ομάδα και εγώ εστιάζω περισσότερο στις ιταλικές δραστηριότητες», συμπλήρωσε ο Σκαρόνι.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube