Για την επικοινωνία που είχε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Εβγκένι Χατσερίντι μίλησε σε Μέσο της Ουκρανίας ο Ιγκόρ Σούρκις.

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου υποστήριξε πως ο υψηλόσωμος στόπερ ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και πως στην επιλογή του διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο η επιθυμία του να μετακομίσει στην πατρίδα του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με κάλεσε σήμερα και μου είπε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και τον ευχαρίστησα για τα χρόνια που ήταν στην Ντιναμό.

Μου είπε ότι η Ντιναμό είναι στην καρδιά του, αλλά ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και να μετακομίσει στην πατρίδα του πατέρα του.

Δεν μπορούσα να τον εμποδίσω να κάνει τέτοια επιλογή στα 31 του. Με τη βοήθεια του Θεού θα πετύχει στον ΠΑΟΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.