Για πρώτη και τελευταία φορά η Skoda Ξάνθη αποφεύγει να γνωστοποιήσει τα στοιχεία οπαδού της, ο οποίος πέταξε μπουκάλι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι Ακρίτες σε ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την ρίψη ενός μπουκαλιού νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με χρηματικό πρόστιμο 3.000 €.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γνωρίζει τα στοιχεία του φιλάθλου που έριξε το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Για πρώτη και τελευταία φορά δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία του και δεν κινείται νομικά κατά αυτού για να διεκδικήσει την αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη.

Από την επόμενη αγωνιστική (SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναϊκός) και για όλους τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ονομάζει τον δράστη ενεργειών που θα βλάπτουν την ομάδα μας και θα κινείται κατά αυτού νομικά, διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ποινή (οικονομική ή αγωνιστική) που τυχόν θα της επιβληθεί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ πιστή στο φίλαθλο πνεύμα και στους κανόνες της αθλητικής συμπεριφοράς, ζητά από τους οπαδούς μας την ενθάρρυνσή τους, το χειροκρότημά τους, την υποστήριξή τους, την αγάπη τους για την ομάδα μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

TAGS: Ξάνθη