Σε λιγότερο από ένα μήνα η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (08/06) και την Αρμενία (11/06) στο Ολυμπιακό Στάδιο για την προκριματική φάση του Euro 2020. Με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δημιουργείται ένα κενό διάστημα χωρίς παιχνίδια περίπου τεσσάρων εβδομάδων μέχρι την αναμέτρηση με την «σκουάντρα ατζούρα».

Συνεπώς, ο σχεδιασμός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εστιάστηκε στο πως θα καλυφθεί το συγκεκριμένο διάστημα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Από την πρώτη στιγμή, το τεχνικό επιτελείο είχε αποφασίσει η ομάδα να κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό και να δώσει δύο-τρία φιλικά. Έγιναν επαφές για πιθανά προπονητικά κέντρα σε Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία.

Μετά από συζητήσεις, επιλέχθηκε προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας για να πραγματοποιήσουν οι διεθνείς την προετοιμασία τους το διάστημα 22-29 Μαΐου. Πιθανότατα, η «γαλανόλευκη» θα δώσει δύο φιλικά σε αυτό το οκταήμερο, ενώ αμέσως μετά θα ταξιδέψει στην Αττάλεια για να αντιμετωπίσει την Τουρκία στις 30 του μήνα, σε μία πρόβα τζενεράλε πριν από το κρίσιμο ματς με τους Ιταλούς.

Εξάλλου, τις προσεχείς ημέρες ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και θα είναι διαθέσιμοι στους αγώνες με Ιταλία και Αρμενία. Για την ώρα, ο Κώστας Μήτρογλου είναι αμφίβολος καθώς έχει υποστεί θλάση και συνεχίζει τη θεραπεία του στη Γαλατάσαραϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»