Να κριθεί προφυλακιστέος ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας ζήτησε ο επικεφαλής δικαστής της υπηρεσίας διαφθοράς του Εθνικού Δικαστηρίου της χώρας ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ και ο γιος του κατηγορούνται ως υπεύθυνοι για τεράστια οικονομική ζημιά στη ομοσπονδία της χώρας ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, ο δικαστής ζήτησε να κριθεί προφυλακιστέος και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής περιφέρειας της Τενερίφης, Χουάν Παδρόν. Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο Βιγιάρ φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματα της ισπανικής ομοσπονδίας για να μπορέσει να επανεκλεγεί στις τελευταίες αρχαιρεσίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!