Ανάσες για τον Γιώργο Πρίντεζη το Σάββατο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν κανονικά στο ΣΕΦ κι έκαναν προπόνηση, ωστόσο ο Έλληνας φόργουορντ απείχε, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε προτιμότερο να τον ξεκουράσει, διότι ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε πολύ τόσο απ' τον αγώνα χθες με την Μάλαγα, όσο και απ' τη γαστρεντερίτιδα που αντιμετώπισε.

Ωστόσο, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Δευτέρας για το ματς με τα Τρίκαλα και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του. Εκεί, όπου δεν θα αγωνιστεί δεδομένα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που έχει χτυπήσει στον ώμο και κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι Μιλάνο, στην Ιταλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!