Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τη Δευτέρα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα, κυρίως τις πρωινές ώρες, στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το πρωί. Νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής μέχρι το μεσημέρι. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ και βαθμιαία νότιοι-νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Αυτά τα ιδιωτικά νησιά είναι μαγικά: η ελίτ αναζητά επενδύσεις υψηλής αξίας