Πρόσκαιρες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν τη Δευτέρα στη δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά ηπειρωτικά. Βοριάδες 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τη Δευτέρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή πρόσκαιρων όμβρων, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος τη Δευτέρα ο καιρός στο νομό Θεσσαλονίκης και μόνο στα ανατολικά του νομού θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Ισόβια για τον «Δρ. Θάνατο» - Είχε σκοτώσει 12 ασθενείς

Επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή - Μια σύλληψη

Γιώργος Μαζωνάκης για τις καταγγελίες σε βάρος του: «Οργανωμένο σχέδιο εκβίασης - Απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες»

Διακόπηκε η δίκη Λυγγερίδη – Πότε ορίστηκε νέα ημερομηνία

Ακριβότερο έως και 7% φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Πόσο «πάει» η γαλοπούλα και ο κουραμπιές

Επαμεινώνδας Σταθόπουλος: Ο Έλληνας που καθόρισε τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας

Αγροτικά μπλόκα: Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί στα τελωνεία, εν όψει της σημερινής σύσκεψης στις Σέρρες

Η Κίνα αυξάνει τον φόρο στα προφυλακτικά για να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα

Γιατί οι νέοι της Gen Z δηλώνουν δυστυχισμένοι στην εργασία τους