Σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες, θα υπάρχουν, όμως και διαστήματα βελτίωσης. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αύριο, Τρίτη.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το απόγευμα θα ψιχαλίσει, κυρίως στα δυτικά και βόρεια προάστια. Δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθεί τοπική βροχή και σποραδική καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4-5 και το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Παροδικές νεφώσεις, κυρίως τις πρωινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικής βροχής. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-4 και μετά το μεσημέρι τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτά τα ιδιωτικά νησιά είναι μαγικά: η ελίτ αναζητά επενδύσεις υψηλής αξίας

Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων λόγω χιονιού

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο μετά από επεισόδια στη λεωφόρο ΝΑΤΟ με τραυματία έναν αστυνομικό

Αναβλήθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Κλειστά σχολεία λόγω του χιονιά σε πολλές περιοχές της χώρας – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Εντυπωσιακές εικόνες από τη νέα έκρηξη του Κιλαουέα στη Χαβάη - Βίντεο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο της Λουκάρεως για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Φρίκη στον Ισημερινό: Πέντε ανθρώπινα κεφάλια βρέθηκαν κρεμασμένα σε τουριστική παραλία με απειλητικό μήνυμα

Πυροβόλησαν ιδιοκτήτη ψητοπωλείου και τον γιο του στον Άγιο Δημήτριο - 3 κάλυκες στο σημείο

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας