Τοπικές βροχές κατά διαστήματα στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και από το βράδυ πιθανώς καταιγίδες στα νοτιοδυτικά. Βόρειοι άνεμοι 5-7 Μποφόρ. «Βουτιά» της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο μέχρι και 7 βαθμούς Κελσίου!


Αττική

Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα στα βόρεια και ανατολικά του Λεκανοπεδίου. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube