Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, βαθμιαία στο υπόλοιπο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες σε Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα.

Αττική

Συννεφιά κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα ανατολικά προάστια τοπικά 7 Μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3-5 Μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube