Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο στοίχημα. Οι διαφορές τους στις αποδόσεις των μπουκ είναι ελάχιστες (όλες προσφέρονται γύρω στο 5.00), δείγμα της γενικότερης ισορροπίας.

Στη Ρέτζιο Εμίλια θα δοθεί η σέντρα του τουρνουά με την αναμέτρηση Πολωνία - Βέλγιο. Οι Πολωνοί έχουν καλή ομάδα, με μεγάλο αστέρι τον Ντραγκόφσκι (Εμπολι), ενώ στο ρόστερ βρίσκεται κι ο Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ. Οι Βέλγοι, όμως, διαθέτουν εξαιρετική φουρνιά και είναι ανώτεροι. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην προκριματική φάση. Το διπλό είναι στο 2.00+

Στην Μπολόνια, η Ιταλία κοντράρεται με την Ισπανία. Δεδομένου ότι την πρόκριση στα ημιτελικά παίρνει μονάχα ο πρώτος (και ο καλύτερος δεύτερος από τα τρία γκρουπ) καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για έναν πρόωρο τελικό.

Οι Ιταλοί έχουν υψηλής ποιότητας ρόστερ, με παίκτες που είχαν πολλές συμμετοχές στους συλλόγους τους, όπως ο Μπαρέλα (σκόραρε μάλιστα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ελλάδα), ο Κιέζα, ο Κέαν και ο Κουτρόνε. Οι Ισπανοί, περίπου τα ίδια, αν και για τα δικά τους δεδομένα η τωρινή φουρνιά δεν είναι τόσο καλή όσο στα προηγούμενα χρόνια. Θεωρούμε ότι θα γίνει ντέρμπι και κακώς οι γηπεδούχοι Ιταλοί προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ. Ασος με κάλυψη στην ισοπαλία (1 draw no bet), που μας δίνει μια απόδοση κοντά στο 2.00.

Κλείνουμε με Κόπα Αμέρικα. Δύο φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα. Η Παραγουάη κόντρα στο Κατάρ και η Ουρουγουάη εναντίον του Ισημερινού. Προς αποφυγή το πρώτο, καθώς η Παραγουάη δεν πείθει ιδιαίτερα. Αντίθετα, η Ουρουγουάη είναι ανώτερη του Ισημερινού και, έστω δύσκολα, αναμένεται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Ασος του 1.75.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube