Εχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και στα περισσότερα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα βρείτε ομάδες που «καίγονται» για να πλησιάσουν τους στόχους τους και άλλες που «σφυρίζουν» αδιάφορα και ήδη έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν και Πάρμα. Εντάξει, ακόμα δεν έχουν δικαίωμα να το «φωνάζουν», από τη στιγμή που απομένουν επτά αγωνιστικές, άρα 21 βαθμοί στην εξίσωση, αλλά ρεαλιστικά, δεν πρόκειται να κινδυνέψουν. Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για καλές ομάδες, καλύτερες ας πούμε από την Εμπολι που αυτή τη στιγμή πέφτει και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, δείχνουν διάθεση να παίξουν μέχρι το τέλος.

Η Σασουόλο έρχεται από τέσσερα over στη σειρά. Ηττα 5-3 από Σαμπντόρια, ήττα 2-1 από Μπολόνια, νίκη 4-0 με Κιέβο, ισοπαλία 2-2 με Λάτσιο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Πάρμα. Απολογισμός στα έξι πιο πρόσφατα: τέσσερα over, σκόραρε στα πέντε!

Ποντάρισμα λοιπόν στα γκολ και το over που προσφέρεται στο 1.85 - 1.90, υπολογίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Πάρμα ο σημαντικός εξτρέμ Ζερβινιό (10 γκολ φέτος).

Συνεχίζοντας με το κουπόνι ΟΠΑΠ, πάμε σε μια επιλογή από το πρόγραμμα της Super League. Στο άδειο ΟΑΚΑ, λόγω της γνωστής τιμωρίας του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ καλείται να δώσει συνέχεια στη σπουδαία νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του ΠΑΣ και να παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.

Το «τριφύλλι» δεν έχει λόγους να χαριστεί, ούτε όμως μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα… πεθάνει στο γήπεδο, αφού ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που -αναφέραμε πιο πάνω- περισσότερο σκέφτεται την επόμενη σεζόν, παρά τη φετινή. Ισως μάλιστα δούμε και κάποια νέα πρόσωπα (Στάικος, Αποστολάκης, Πούγγουρας) στην ενδεκάδα, αφού ο Δώνης θέλει να τους τσεκάρει σε κανονικές συνθήκες.

Με έναν πιο χαλαρό Παναθηναϊκό λοιπόν κι έναν ΟΦΗ που θα ψάξει τη νίκη και δεν θα συμβιβαστεί με το «Χ», το goal/goal στο 2.00 μοιάζει με πολύ καλή περίπτωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube