Η σημαντική διαφορά σε σχέση με άλλες διοργανώσεις είναι ότι στα προημιτελικά περνάνε και οι δύο καλύτεροι τρίτοι, το οποίο σημαίνει ότι ελπίδες έχουν ακόμα και όσοι έχουν μαζέψει μόλις δύο βαθμούς…

Μία από τις λίγες ομάδες που δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα είναι η Κολομβία. Οι δύο νίκες απέναντι σε Αργεντινή (2-0) και Κατάρ (1-0) έχουν δώσει και μαθηματικά στους «καφετέρος» την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Κάρλος Κεϊρόζ είναι χρόνια στο… κουρμπέτι, ξέρει ότι οι παίκτες του χρειάζονται ανάσες και κάπως έτσι αποφάσισε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Νότια Αμερική, να προφυλάξει τους περισσότερους από τους βασικούς του. Βλέπετε, την Παρασκευή η Κολομβία έχει να δώσει τον προημιτελικό και ο αντίπαλός της, Χιλή ή Ουρουγουάη, μόνο εύκολος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η Κολομβία λοιπόν αντιμετωπίζει με εναλλακτικό σχήμα την Παραγουάη, που από τη δική της πλευρά, για να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, χρειάζεται τη νίκη. Σε αυτό το σενάριο, θα τερματίσει δεύτερη ό,τι κι αν συμβεί στο άλλο ματς του ομίλου, Αργεντινή – Κατάρ.

Το σετ των αποδόσεων είναι σχετικά ισορροπημένο, δείγμα της δυσκολίας της αναμέτρησης. Δεν συμφωνούμε με όσους πιστεύουν ότι η Κολομβία είναι χαμένη από χέρι μόνο και μόνο επειδή θα παίξει με αλλαγές. Επιλογή το goal/goal που προσφέρεται στο πλουσιοπάροχο –για τις συνθήκες της αναμέτρησης- 1.90.

Στο υπόλοιπο κουπόνι ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών, ένα από τα φαβορί που εντυπωσιάζει είναι η Γερμανία. Πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από δύο χρόνια, θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην τετράδα. Εχει κάνει δύο πολύ άνετες νίκες στον όμιλο, απέναντι σε Δανία (3-1) και Σερβία (6-1) και της αρκεί σήμερα μια ισοπαλία σήμερα απέναντι στους Αυστριακούς για να τσεκάρει το εισιτήριο. Με ήττα, κινδυνεύει. Αλλά επειδή μιλάμε για γερμανική ομάδα, δηλαδή με σωστή νοοτροπία, θεωρούμε ότι η ομάδα του Στέφαν Κουντζ θα μπει να το «καθαρίσει». Δεν θα παίξει με τη φωτιά! Το διπλό κινείται στο 1.50 και αν το συνδυάσουμε με over, ανεβάζει την απόδοση στο 1.90.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube