Στη «μάχη» του πρώτου προκριματικού γύρου ρίχνονται απόψε οι ομάδες, με οκτώ αναμετρήσεις να περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Παράλληλα, διεξάγονται ακόμα τρία παιχνίδια για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το παιχνίδι της Σούντουβα με τον Ερυθρό Αστέρα στη Λιθουανία (21:00). Η μοίρα τα έφερε έτσι, που οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες όπως και πέρσι, όταν οι Σέρβοι πήραν την πρόκριση με δύο νίκες για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, μιας και το πρωτάθλημα της χώρας της είναι σε εξέλιξη. Επειτα από το πέρας 17 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή έχοντας 14 νίκες και 3 ήττες. Παρουσιάζεται αρκετά επιθετική, έχοντας 14 παιχνίδια σερί στα οποία πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ.

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις φετινές υποχρεώσεις του ο Ερυθρός Αστέρας, που οφείλει να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας έχει μία νίκη δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Μετρά τέσσερις σερί προκρίσεις σε προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρόκριση. Διαθέτει ποιότητα και εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Η Σούντουβα, από την άλλη, ποντάρει στον αγωνιστικό ρυθμό που έχει και, βέβαια, στην έδρα της. Μπορεί να πετύχει γκολ απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα «ψάχνεται» αγωνιστικά. Επιλογή μας λοιπόν το G/G που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.08.

* Οποιος δεν θέλει τούτες τις μέρες να ασχοληθεί με το στοίχημα, υπάρχει και το καζίνο με δωρεάν φρουτάκια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube